søndag 24. mai 2009

Ukens produksjon av firkanter

Første uke ble det laget 1 lapp, andre uke 4 lapper og denne uken er jeg oppe i 5 lapper. Det går framover. :-) Totalt er jeg altså oppe i 10 lapper. Jeg skal prøve å komme fram til et likt antal lapper av hver type, så den første typen blir det nok ikke så mange flere av. Må nok snart finne fram det garnet jeg brukte i fjor og lage flere av noen av de lappene også.


tirsdag 19. mai 2009

Langsom progresjon

Jeg skulle jo rapportere hvordan det går med å hekle bestemorruter, men det går sakte både med heklingen og bloggingen. Her er resultatet fra de to første ukene: 5 lapper totalt. Det er nesten til å bli litt flau av, men jeg har et hekleprosjekt til som tar litt tid og som jeg hadde tenkt å få ferdig innen juni, så det finnes altså en forklaring.



Fargegjengivelse er jeg som vanlig ikke så flink med. Lappene er grønne.

torsdag 14. mai 2009

Grønn firkant

Her er den firkanten jeg laget forrige uke. Det har tatt litt tid å dokumentere fordi jeg har vært uten internett flere dager. Den er ca 11 x 11 cm og heklet på heklenål 2,5 mm og garnet er Emma 8/4 fra falk garn.

søndag 10. mai 2009

Opptakt til sommeraktivitet

Jeg har begynt på et nytt felles prosjekt. Denne gangen er det litt friere hvordan det skal se ut, men det skal lages lapper. Jeg fortsetter på prosjektet jeg begynte på ifjor. Firkanter ble fjorårets lapper tag'et med. Slike små ting er perfekt sysselsetting for sommerdager.

Dene uken fikk jeg bare ferdig en lapp, og så har jeg visst kontaktproblem, for jeg klarer ikke legge over bildet fra minnekortet og til datamaskinen. Bilde kommer senere. I mellomtiden får dere nøye dere med denne:


Her er et utdrag av reglene:

- Arbeidsredskap: Heklenål & Garn
- Man kan delta med allerede eksisterende lapper/påbegynte tepper.
- Man ikke får lov å lage mer enn èn lapp om dagen, altså 7 lapper i uka som kan hekles på forskudd hvis man ser at uka blir travel. Med det mener jeg at man kan hekle 7 lapper på mandag og si seg ferdig med hele uka på en dag. Rekker man ikke å lage én lapp hver dag, så er det greit, men altså ikke mer enn 7 i uka.
- Ingen tidsfrist. Verken for å melde seg på eller for å bli ferdig.
- Ingen spesifike mønster, alle mønstre kan brukes, og om noen mangler så er det lov å legge ut linker til gratismønster på nettet. Og alt er lov. Firkanter, rundinger, åttekanter - you name it.