tirsdag 16. desember 2008

Gave i posten

Se hva jeg fikk i posten igår! Håndspunnet garn fra http://hantverk.blogspot.com/. Tusen takk! Det er herlig entrådig ullgarn som er blanding av finull og texel fra våre sauer, hvis jeg forsto henne rett. Dette garnet er så eksklusivt at jeg vil bruke det til noe helt spesielt, men jeg har ikke kommet på hva, så jeg tar gjerne imot tips. Det er ca 180 g hvitt og ca 80 gram flerfarget garn.


5 kommentarer:

Marit sa...

Spennende med sånn flott garn av egne sauer! Gleder meg til å se hva du lager av det!
Ha en fortsatt fin førjulstid!

HobbyMegHer sa...

Så herlig garnet så ut! Spennende å se hva du lager av det! :)

moni sa...

spennendes garn!!! gleder meg også til å se hva du lager for noe fint av det!!! :) (har desverre ikke noe tips å komme med akuratt nuh) Håper noen andre kommer med fin inspirasjon:) ha en fin førjulstid :)

mimouna sa...

En skikkelig garnskatt det der. Kanskje det kan bli et fint sjal eller to?

Willewira sa...

Hej min vän!
Tänka att få massor av garn neddimpande i postlådan - härligt!!

Du har så rätt!! Varför ska man slita ut sig helt för julens alla måsten... när ingen annan i huset gör det?

Jag hade faktiskt planerat lite bättre till i år och trodde glatt att jag skulle hinna, men du vet... sen kommer alla oförberedda saker som plötsliga kalas man ska gå på (vilket är trevligt, men..) och förkylningar som tar kål på en helt, orkesmässigt.

Men jag ska verkligen planera bättre nästa år. Baka redan i november, köpa julklappar i oktober och pyssla och dona i december. Det låter lite bättre, eller hur?? :)

Pyssla får vi nästan göra som en tradition för det var supertrevligt. Vi kan vandra runt hos varandrar så vi inte invaderar ert hus varje år. :)

Nu ska jag tvätta håret och sedan in till stan med familjen. Vi ska köpa julklappar till mor- och farföräldrar från barnen... Alltså inga dyra saker.

Sen är det bara att fortsätta hela med allt som jag känner att jag orkar. Som tur är har Mats tagit tvätt och dammsugning, samt allt granbestyr.

Ha det riktigt gott med familjen i jul! Vi kanske skulle försöka ses??

ja just det ja! På måndag kommer vi och hämtar Chippen... Är ni hemma då??

Kram Willewira