søndag 10. mai 2009

Opptakt til sommeraktivitet

Jeg har begynt på et nytt felles prosjekt. Denne gangen er det litt friere hvordan det skal se ut, men det skal lages lapper. Jeg fortsetter på prosjektet jeg begynte på ifjor. Firkanter ble fjorårets lapper tag'et med. Slike små ting er perfekt sysselsetting for sommerdager.

Dene uken fikk jeg bare ferdig en lapp, og så har jeg visst kontaktproblem, for jeg klarer ikke legge over bildet fra minnekortet og til datamaskinen. Bilde kommer senere. I mellomtiden får dere nøye dere med denne:


Her er et utdrag av reglene:

- Arbeidsredskap: Heklenål & Garn
- Man kan delta med allerede eksisterende lapper/påbegynte tepper.
- Man ikke får lov å lage mer enn èn lapp om dagen, altså 7 lapper i uka som kan hekles på forskudd hvis man ser at uka blir travel. Med det mener jeg at man kan hekle 7 lapper på mandag og si seg ferdig med hele uka på en dag. Rekker man ikke å lage én lapp hver dag, så er det greit, men altså ikke mer enn 7 i uka.
- Ingen tidsfrist. Verken for å melde seg på eller for å bli ferdig.
- Ingen spesifike mønster, alle mønstre kan brukes, og om noen mangler så er det lov å legge ut linker til gratismønster på nettet. Og alt er lov. Firkanter, rundinger, åttekanter - you name it.

1 kommentar:

Husfruen sa...

Gleder meg til bilder etterhvert.
Jeg har rukket to lapper med planen var 5