fredag 5. februar 2010

Pulsvanter til to frøkner

Jeg bestemte meg for at niesen skulle få pulsvanter til bursdagen, så jeg kjøpte inn babywool fra Schachenmayr og fikk mønster av Lille Rosin. Pinner nr 3. Dessverre gikk ikke alt etter planen, så da et par var nesten ferdig så oppdaget jeg at mønsteret var forskjøvet 6 rader på den ene pulsvanten. I stedet for å ta opp, så ble det raskt påbegynt et par pulsvanter til. Av en eller annen årsak har det nå sneket seg inn ulike feil i alle Hello Kitty-ansikter, men da kan i hvertfall ingen hevde at det er masseprodusert. Dette paret er mest like mønsteret. Motivet er sydd på med maskesting.


Datteren ble så glad over at jeg var ferdig, at hun måtte prøve sitt par med en gang. De er veldig varme og gode, var hennes kommentar og hun sa faktisk ikke et ord om at det klør, selv om hun pleier å synes at all ull gjør det.

Selv var jeg ivrig etter å blogge disse, så jeg damper dem senere. Da ser de bedre ut til bursdagsbarnet skal få sitt par i vinterferien. PS! Hvis hennes mamma leser dette, så hold det hemmelig for datteren!

2 kommentarer:

tenkeWenke sa...

Kjempesøte pulsvarmere :)

Wenke sa...

Hei, du! Du har fått en utfordring på bloggen min: http://wenkestenkelenke.wordpress.com/2010/02/23/bildeleken-utfordringen/