mandag 16. juni 2008

Mer oppdatering

Her har jeg heklet et lite skjerf til å ha inne i en jakke. Garnet er sååå mykt og godt, men jeg skulle nok presset det litt før oppvisning og tatt meg tid til å redigere bildet. Jeg har brukt det hvite og blå garnet jeg fikk av Alice, og så la jeg til litt av vårt finullsgarn for å få det langt nok. Jeg skal ta bedre bilde av det senere og vise min finurlige løsning på knepning. Alice sitt blandingsgarn med angora ble mye mykere enn bare finull og jeg ble overrasket over kvaliteten på texelgarnet. Det ga helt enkelt mersmak!


I høst vant jeg garn og laget en poncho som vel var ferdig rett etter nyttår. Bare festing av tråder som gjensto og hindret at den ble fotografert. Det finnes mer garn, så tanken er å lage en liknende til datteren.Nå er det bare en oppdatering som gjenstår og det er stitch 2008. Jeg har laget det meste, men er ikke helt ferdig med juni. Tror jeg legger ut dem og tar et felles bilde av alle etter at jeg er ferdig med denne månedens motiv. Da er jeg jo halvveis (hvis ikke flere designere lager mer enn et motiv, da).

3 kommentarer:

Willewira sa...

Lika flitigt som vanligt! :)

En bra idé med en löskrage att ha innanför jackan. Din ser ju mycket trevligare ut än en vanlig polokrage.
Ponchon var också jättefin! En sådan skulle nog min dotter gilla. Får nog ta fram garner och virknål igen. Jag hade en period på 80-talet då jag stickade och virkade i mängder. Men sen tog sömnaden över istället.

Ha det så gott! Vi hörs och ses snart!
Lite hopp i studsmattan blir det väl framöver och en påhälsning hos lammen.
Apropå grillkväll, så glömde din make kepsen hos oss.

Kram Willewira

textil sa...

Tror min siste kommentar forsvant ut i det blå... men jeg skrev nok bare at det var en fantastisk fin sjalskrage du har laget! Og så ble den riktig spennende i det garnet. Er det ikke rart at texel blir så mykt?

Mångsysslare sa...

Jeg er helt enig i at det er litt merkelig at texel blir så myk, den er rett og slett ganske merkelig hele kvaliteten på texelullen, lang og svampete. Den er jo perfekt til å fylle min totoro med, for den blir jo ikke flat som annen ull, men reiser seg og opptar alt det volum den får.