søndag 25. juli 2010

Pelle Pill

Med et barn som piller tapet og skorper, så ble det nødvendig å finne på noe som man kan få lov til å pille på i stedet. Løsningen presenteres her: Pelle Pill.


Navnet har han fått, for jeg har bestemt at det er en han, av en sang med samme navn av Dunsö kapell. De har mange morsomme sanger for barn og voksne.


Det er ikke helt enkelt å få fram helhetsinntrykket med bilder, men han er heklet på fri hånd av restegarn i bomull, heklenål nr 3 og fylt med fyllvatt.


Jeg begynte med hodet. Litt å pille på skulle det være, så da ble det utstående øyne og nese, og så fikk han en krage rundt halsen.


Videre fortsatte jeg med en og en arm. Den ene fikk en stor muskel og den andre fikk to små, samt en tommel.


Deretter fortsatte jeg med halen. Jeg hadde en ide om kuler i ulike størrelser, men det var ikke så lett å regulerere størrelsen på kulene som jeg trodde, så to ble ganske like store. De ble fyllt underveis. Deretter heklet jeg det fast med en hvit runding som jeg laget 6 ulike langetarmer på.


Fra hodet heklet jeg nedover litt kropp og heklet inn armene. Deretter heklet jeg to korte føtter og heklet de fast på halen og heklet videre til jeg fikk litt mage. Tilslutt heklet jeg sammen de to ulike kroppshalvdelene og festet to tråder, og vips var den ferdig.Den ble veldig godt mottat og kalles nå monster, Starke Adolf (fra Pippi) og Pelle Pill. Armene som vender rett ut eller litt bakover gjør at det er gøy å leke at han flyr.


Det ser ut som dette kan bli en venn å pille på når det er sengetid i stedet for tapeten, gjør det ikke.4 kommentarer:

medina sa...

Så fin Pelle Pill du har laget. Syns du er veldig kreativ!

Brit sa...

Det var en skikkelig kuling- skjønner godt den ble populær til minste mann:)

Mångsysslare sa...

Ja, den ble populær, men ikke hos minstemann, men mellomste. :-)

Solveig sa...

For en herlig Pillemann. Han må jo være helt unik. Blir sikkert en venn for livet.