søndag 24. august 2008

Heklet topp med søte små hjerter.

Jeg har heklet en topp til datteren i den økologiske bomullen jeg kjøpte tidligere i måneden. Mønsteret er fra familien 16/2007. Var så heldig å få hjelp med å få tak i mønsteret på hobbyboden, som er et forum jeg besøker jevnlig. Målene stemte ikke helt for meg, så den ble litt større enn det som stod i mønsteret, men så er jo sommeren på hell og datteren såpass stor at den ble bra likevel. Tror nok hun kan ha den neste sommer også. Det eneste jeg ikke likte, men var for lat til å rette på, er halsen. Den ble veldig vid. Jeg lagde en egen variant på kanten rundt for å justere problemet, men skulle nok rettet opp langt tidligere.



Her er detaljbilde som viser at min kant er mer myk buet enn i mønsteret. Dessuten syns det at jeg har strammet til rundt halsen. Den er litt bulete, men regner med det skal rette seg til ved litt damping. Datteren sa at den er kjempefin, men valgte likevel andre klær idag, så jeg er litt usikker på hvor fornøyd hun er. Kjempefin pleier bety at det skal på med en gang.

9 kommentarer:

PerJorun sa...

Oversatte innlegget til svensk, og fikk en noe anderledes sommer:

Målet inte helt för mig, så det var något större än det som nämns i mönstret, men så är sommaren helvetet, och hennes dotter så stora att det var bra ändå. Får nog, hon kan ha det nästa sommar också.

Hihihi

Anonym sa...

Toppen ble kjempeflott og blir sikkert å bruke!
Ha ei fin ny uke!

Anonym sa...

Joda, fin er den. Hun har vel bare så mange fine klær!

Bente sa...

Den var skikkelig søt! Og så nydelig rosafarge!

Unknown sa...

Nydelig sommertopp og vesken var tøff og så flott inflyttningsgave med lys og servietter da..
Ønsker deg en fin søndag :-)

Anonym sa...

Nydelig rosa topp. Heldig datter du har.

Mångsysslare sa...

perjorun, det er derfor jeg har den der oversetteren. jeg får alltid en god latter. :-)

Takk alle sammen for hyggelige kommentarer!

Anonym sa...

Så fin den toppen var.

Anonym sa...

Å, så nydelig!