torsdag 17. januar 2008

Skjerf


Jeg kom på at jeg har glemt å vise fram skjerfet jeg heklet i romjulen. Jeg har brukt 2-trådig garn fra våre egne sauer. Mønsteret er fra Garnstudio.Som du ser har jeg ikke blokket skjerfet ennå. Jeg er kjempefornøyd med det. Det er litt utover det vanlige, og likevel gikk det på bare noen timer å hekle det.

5 kommentarer:

grethekristin sa...

Utrolig flott skjerf,så fint med noe som kanskje ikke alle andre har.

Willewira sa...

Hej!

Vad du är duktig!! Du producerar ju på löpande band!
Jag tycker du är värd en utmärkelse - YOU MAKE MY DAY. Gå in på min sida så ser du... :-)

Ha en trevlig helg!
Kram Willewira

http://morkarinstappa.blogspot.com/

Mångsysslare sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer!

Willewira sa...

Tack för tipset! Det ska jag lägga på minnet! Tyvärr funkade inte det just denna helgen då vi städar inför gäster, men vi har nu sagt att torsdagar är städdag för barnens rum så då kan det nog fungera... Få se vad jag ska hitta på...Hm!?

Jag har fått lite tips om sjukgymnastik att använda mig av. Jag är väl för dålig för att göra dem, antar jag. Ska bättra mig där. :-)
Igår blåste det rejält - så huset knakade, bokstavligen - men inga skador. Fast det vet man ju inte hur motionsspåret ser ut. Det har ju varit som plockepinn där, både efter Gudrun och Per. Några stormar till och vi har ingen skog kring spåret längre. Skönt att ni klarat er från skador!

Hoppas allt är bra för övrigt med er alla!
Kram Willewira

Muffin sa...

Noe så nydelig, ble helt nostalgisk av å se på dette! Var en tur lenger ned i bloggen din også, og beundret de fantastisk deilige saueskinnene dine.
Ha en fin uke!